, ,

Përparëse me krahë të gjatë

Djeco
Availability:

72 stok


Përparësja me krahë të gjatë është e përshtatshme, veçanërisht  për aktivitetet e pikturimit, luajtjes me plastelinë dhe gatimit,  për fëmijët e moshave nga 3 deri më 6 vjeç. Është e përshtatshme si për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese të pikturimit, gatimit dhe luajtjes me plastelinë
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç

2,000 L

72 stok

Përparësja me krahë të gjatë është e përshtatshme, veçanërisht  për aktivitetet e pikturimit, luajtjes me plastelinë dhe gatimit,  për fëmijët e moshave nga 3 deri më 6 vjeç. Është e përshtatshme si për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese të pikturimit, gatimit dhe luajtjes me plastelinë
  • E përshtatshme për moshën 3-6 vjeç
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close