Memo – Kafshët

EurekaKids
Availability:

6 stok


Përputhja e kafshëve | Gjeni kafshët e ngjashme! Kjo lojë klasike konsiston në vendosjen e të gjitha pjesëve përballë dhe kthimin e tyre dy nga dy derisa të gjeni palën që përputhet. Pjesët janë të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë.

Karakteristikat:

  • 32 copa të shkëlqyera.
  • Përmirëson kujtesën vizuale.
  • Mosha: +2 vjeç.
  • Përmasat: 10.5cm (Lartësia) x 8.5cm (Gjerësia) x 18cm (Gjatësia)

1,700 L

6 stok

Përputhja e kafshëve | Gjeni kafshët e ngjashme! Kjo lojë klasike konsiston në vendosjen e të gjitha pjesëve përballë dhe kthimin e tyre dy nga dy derisa të gjeni palën që përputhet. Pjesët janë të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë.

Karakteristikat:

  • 32 copa të shkëlqyera.
  • Përmirëson kujtesën vizuale.
  • Mosha: +2 vjeç.
  • Përmasat: 10.5cm (Lartësia) x 8.5cm (Gjerësia) x 18cm (Gjatësia)
SKU: 8435404812737 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close