, ,

Peshqir me kapuç- Bretkosa

Bubaba
Availability:

1 stok


Peshqir me kapuç, me bretkosën e qendisur mbi të, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materiali, thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
 • Është e bërë nga 90% pambuk dhe 10% poliester
 • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
 • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
 • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 75 x 75 cm
 • Mosha: 0-12 muajsh

3,800 L

1 stok

Peshqir me kapuç, me bretkosën e qendisur mbi të, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materiali, thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
 • Është e bërë nga 90% pambuk dhe 10% poliester
 • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
 • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
 • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 75 x 75 cm
 • Mosha: 0-12 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close