,

Peshqir me kapuç elefanti

3 Sprouts
Availability:

2 stok


Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me elefantin simpatik në kapuç. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Peshqir banjoje me kapuç
 • Krijuar nga materiale ekologjike
 • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
 • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
 • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk natyral
 • Madhësia: 78 x 78 cm
 • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë

4,900 L

2 stok

Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me elefantin simpatik në kapuç. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Peshqir banjoje me kapuç
 • Krijuar nga materiale ekologjike
 • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
 • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
 • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk natyral
 • Madhësia: 78 x 78 cm
 • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë
Përmasa 30 × 30 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close