, ,

Peshqir me kapuç- Lepuri

Bubaba
Availability:

1 stok


Peshqir me kapuç, me fytyrën e lepurit simpatik qendisur mbi të, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht. Absorbon lagështirën direk pas daljes nga dushi.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
 • Është e bërë nga 100% material pambuku
 • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
 • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 110 x 50 cm
 • Mosha: 0-18 muajsh

4,500 L

1 stok

Peshqir me kapuç, me fytyrën e lepurit simpatik qendisur mbi të, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht. Absorbon lagështirën direk pas daljes nga dushi.

Karakteristikat:

 • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
 • Është e bërë nga 100% material pambuku
 • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
 • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 110 x 50 cm
 • Mosha: 0-18 muajsh
Marka

Materiali

100% Pambuk

SHPORTA NË BEE

close