Peshqir me kapuç ujku

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me ujkun Jolis pas Beaux në kapuç dhe me kombinime ngjyrash. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Peshqir banjoje me kapuç
 • Krijuar nga materiale ekologjike
 • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
 • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
 • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk natyral
 • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë

7,600 L

1 stok

Peshqir i butë me pambuk organik për ta mbajtur fëmijën ngrohtë pas larjes. Tejet funksional dhe me një dizajn shumë të këndshëm, me ujkun Jolis pas Beaux në kapuç dhe me kombinime ngjyrash. I bërë me material pambuku natyral me cilësi të lartë, ky peshqir është shume i butë dhe nuk e irriton lëkurën e fëmijës. Peshqiri është i përshtatshëm edhe për të porsalindurit, madje mund të jetë edhe një dhuratë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Peshqir banjoje me kapuç
 • Krijuar nga materiale ekologjike
 • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
 • Mban ngrohtë vogëlushët pas çdo larjeje
 • I përshtatshëm edhe për të porsalindurit
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk natyral
 • Mund të lahet në lavatriçe me cikël të ftohtë
Marka

SHPORTA NË BEE

close