Piano frutash magjike

EurekaKids
Availability:

6 stok


Piano frutash magjike përmban një teknologji të veçantë prekjeje dhe zbulimi që i shndërron frutat tuaja në çelësat e pianos.Kjo është një lodër muzikore STEM: promovon shkathtësi të shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës.

Karakteristikat:

  • Përfshin kabllot e lidhjes së frutave, ndërprerësin e rrëshqitjes, altoparlantin, treguesin e energjisë LED dhe ndarjen e baterisë.
  • Kërkon 2 bateri AA (jo të përfshira)
  • Mosha: +8 vjeç.

Përmasat:

  • Paketimi: 22.2cm (Lartësia) x 17.2cm (Gjerësia) x 8.4cm (Gjatësia)

2,600 L

6 stok

Piano frutash magjike përmban një teknologji të veçantë prekjeje dhe zbulimi që i shndërron frutat tuaja në çelësat e pianos.Kjo është një lodër muzikore STEM: promovon shkathtësi të shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës.

Karakteristikat:

  • Përfshin kabllot e lidhjes së frutave, ndërprerësin e rrëshqitjes, altoparlantin, treguesin e energjisë LED dhe ndarjen e baterisë.
  • Kërkon 2 bateri AA (jo të përfshira)
  • Mosha: +8 vjeç.

Përmasat:

  • Paketimi: 22.2cm (Lartësia) x 17.2cm (Gjerësia) x 8.4cm (Gjatësia)

SKU: 8435404814007 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close