, ,

Piktura për ngjyrosje- Petite Barbouille

Djeco
Availability:

8 stok


Piktura për ngjyrosje- Petite Barbouille nga Djeco  për fëmijët nga 18 muajsh. Përfshin një aktivitet manual dhe krijues rreth pikturimit me gishta. Kutia përmban  4 piktura me 4 kafshë të ndryshme,  një peshk, një zog, një flutur dhe një kameleon. Hapni bojën dhe filloni të shfrenoni imagjinatën me ilustrimet e kafshëve. Ndërsa prindërit të bëhen gati të admirojnë kryeveprat e vogëlushëve të tyre.

Përfshin:

 • 4 xhepa të hapur
 • 4 shishe bojë me bazë uji
 • 1 broshurë shpjeguese hap pas hapi me 1 ngjyrë

Karakteristikat:

 • Argëton vogëlushët
 • Rrit aftësitë praktike
 • Ndihmon në njohjen e fotove dhe ngjyrave
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 18 muajsh

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 29.5 x 23 x 3 cm

2,500 L

8 stok

Piktura për ngjyrosje- Petite Barbouille nga Djeco  për fëmijët nga 18 muajsh. Përfshin një aktivitet manual dhe krijues rreth pikturimit me gishta. Kutia përmban  4 piktura me 4 kafshë të ndryshme,  një peshk, një zog, një flutur dhe një kameleon. Hapni bojën dhe filloni të shfrenoni imagjinatën me ilustrimet e kafshëve. Ndërsa prindërit të bëhen gati të admirojnë kryeveprat e vogëlushëve të tyre.

Përfshin:

 • 4 xhepa të hapur
 • 4 shishe bojë me bazë uji
 • 1 broshurë shpjeguese hap pas hapi me 1 ngjyrë

Karakteristikat:

 • Argëton vogëlushët
 • Rrit aftësitë praktike
 • Ndihmon në njohjen e fotove dhe ngjyrave
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 18 muajsh

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 29.5 x 23 x 3 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close