Sold out!

Pikturoni me gishtat tuaj

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Pikturoni me gishtat tuaj | Me këto bojë gishtash fëmijët do të kalojnë një kohë të shkëlqyeshme duke pikturuar me duar dhe gishta. Përfshin 4 shishe 100cc të ngjyrave parësore (të verdha, jeshile, të kuqe dhe blu). Janë jo toksike dhe nuk përmbajnë derivate të: qumështit, glutenit, arra, lateksit, vezëve ose bishtajoreve. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe celiacë.

Karakteristikat:

 • Fëmijët nën 3 vjeç duhet të mbikëqyren nga një i rritur.
 • Bojë hiqet nga lëkura thjesht me ujë të ngrohtë me sapun.
 • Në veshje hiqet duke e larë me ujë të nxehtë.
 • Në veshje delikate të mëndafshta ose poroze, bojra mund të mos zhduket.
 • Mosha: +3 vjeç.
 • Përmasat: 5.5cm (Lartësia) x 6cm (Gjerësia).

1,400 L

Sold out!

Pikturoni me gishtat tuaj | Me këto bojë gishtash fëmijët do të kalojnë një kohë të shkëlqyeshme duke pikturuar me duar dhe gishta. Përfshin 4 shishe 100cc të ngjyrave parësore (të verdha, jeshile, të kuqe dhe blu). Janë jo toksike dhe  nuk përmbajnë derivate të: qumështit, glutenit, arra, lateksit, vezëve ose bishtajoreve. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe celiacë.

Karakteristikat:

 • Fëmijët nën 3 vjeç duhet të mbikëqyren nga një i rritur.
 • Bojë hiqet nga lëkura thjesht me ujë të ngrohtë me sapun.
 • Në veshje hiqet duke e larë me ujë të nxehtë.
 • Në veshje delikate të mëndafshta ose poroze, bojra mund të mos zhduket.
 • Mosha: +3 vjeç.
 • Përmasat: 5.5cm (Lartësia) x 6cm (Gjerësia).
SKU: 8435404808365 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close