Sold out!
,

Set Kostumi i Pilotit

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Set Kostumi i Pilotit, kjo veshje e pilotëve përfshin një komandë drejtuese ashtu si në aeroplanët e vërtetë, dhe një uniformë që është e lehtë për fëmijët ta veshin dhe ta heqin të gjithë vetë. Xhaketa ka një këmishë të bashkangjitur dhe kravatë. Një kartë veprimtarie e ripërdorshme shton argëtimin me një listë kontrolli para-fluturimi dhe hartën e rrugës, kështu që pilotët e vegjël mund të zgjedhin një destinacion, të përgatisin kabinën e tyre imagjinare dhe të godasin pistën drejt aventurave të pakufizuara!

6,600 L

Sold out!

Set Kostumi i Pilotit, kjo veshje e pilotëve përfshin një komandë drejtuese ashtu si në aeroplanët e vërtetë, dhe një uniformë që është e lehtë për fëmijët ta veshin dhe ta heqin të gjithë vetë. Xhaketa ka një këmishë të bashkangjitur dhe kravatë. Një kartë veprimtarie e ripërdorshme shton argëtimin me një listë kontrolli para-fluturimi dhe hartën e rrugës, kështu që pilotët e vegjël mund të zgjedhin një destinacion, të përgatisin kabinën e tyre imagjinare dhe të godasin pistën drejt aventurave të pakufizuara!

Marka

SHPORTA NË BEE

close