, ,

Pinguini

Plan Toys
Availability:

1 stok


Vogëlushët mund ta shtyjnë me butësi pingunin dhe ta shikojnë atë duke u rrëzuar. Kjo lodër do të  inkurajojë zhvillimin vizual tek vogëlushët, shkathtësimin e tyre, si dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Padiskutim që do të rezervojë edhe argëtim pinguini.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon zhvillimin vizual tek vogëlushët, shkathtësimin e tyre, si dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
  • Ide e bukur dhurate për të porsalindurit

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.205 kg
  • Mosha: 0-6 muajsh

2,200 L

1 stok

Vogëlushët mund ta shtyjnë me butësi pingunin dhe ta shikojnë atë duke u rrëzuar. Kjo lodër do të  inkurajojë zhvillimin vizual tek vogëlushët, shkathtësimin e tyre, si dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Padiskutim që do të rezervojë edhe argëtim pinguini.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon zhvillimin vizual tek vogëlushët, shkathtësimin e tyre, si dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
  • Ide e bukur dhurate për të porsalindurit

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.205 kg
  • Mosha: 0-6 muajsh
SKU: 8854740052001 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close