, ,

Triko me zinxhir

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Triko e thurur  100% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS

Triko me zinxhir, e bërë 100% nga pambuku organik me dizajnin e veçantë me yjet vezullues. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

Karakteristikat:

 • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik

7,300 L

Pastroje zgjedhjen

Triko e thurur  100% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS

Triko me zinxhir, e bërë 100% nga pambuku organik me dizajnin e veçantë me yjet vezullues. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

Karakteristikat:

 • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik
Marka

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

Materiali

100%  Pambuk Organik

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close