,

Piramida me kuba

EurekaKids
Availability:

9 stok


Piramida me kuba, sa të bukura dhe të gjalla janë këto kube! Kjo është piramida e re 6 kubike nga koleksioni i Circus. Çdo fytyrë e kubës ilustrohet në një temë të ndryshme: kafshë, figura ose letra me vete, fëmijët do të mësojnë shpejt! Për më tepër, kjo lojë ndihmon në zhvillimin e koordinimit dhe sensin e vëzhgimit.

Karakteristikat:

  • Përmban 6 kube
  • E bërë nga kartoni të përforcuar
  • Mosha: +12 muajsh

2,600 L

9 stok

Piramida me kuba, sa të bukura dhe të gjalla janë këto kube! Kjo është piramida e re 6 kubike nga koleksioni i Circus. Çdo fytyrë e kubës ilustrohet në një temë të ndryshme: kafshë, figura ose letra me vete, fëmijët do të mësojnë shpejt! Për më tepër, kjo  lojë ndihmon në zhvillimin e koordinimit dhe sensin e vëzhgimit.

Karakteristikat:

  • Përmban 6 kube
  • E bërë nga kartoni të përforcuar
  • Mosha: +12 muajsh
SKU: 8435404816759 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close