, ,

Pizhame për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame pink për vajza, me printe të vogla shumëngjyrëshe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100% pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

4,500 L6,900 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame pink për vajza, me printe të vogla shumëngjyrëshe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100% pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 2 vjeç, 3 vjeç, 4 vjeç, 5 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close