Pjatalarëse

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Pjatalarëse | Ky grup vjen me katër pllaka plastike; katër gota plastike, katër pirunë plastikë, lugë dhe thika, një shishe sapuni, një sfungjer i mbuluar me rrjetë dhe një raft për tharje metalike me futëse – mbajtëse për vegla.

Shtojini ato në një kuzhinë lojrash ose përdorni si një grup të veçantë loje, në çdo mënyrë, kjo lojë tërheqëse imiton objektet dhe aktivitetet e jetës reale që fëmijët shohin rreth tyre, duke ndihmuar në ndërtimin e aftësive sociale dhe inkurajimin e komunikimit

 

4,000 L

2 stok

Pjatalarëse | Ky grup vjen me katër pllaka plastike; katër gota plastike, katër pirunë plastikë, lugë dhe thika, një shishe sapuni, një sfungjer i mbuluar me rrjetë dhe një raft për tharje metalike me futëse – mbajtëse për vegla.

Shtojini ato në një kuzhinë lojrash ose përdorni si një grup të veçantë loje, në çdo mënyrë, kjo lojë tërheqëse imiton objektet dhe aktivitetet e jetës reale që fëmijët shohin rreth tyre, duke ndihmuar në ndërtimin e aftësive sociale dhe inkurajimin e komunikimit

 

SKU: 000772142823 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close