Pjesët e trupit

EurekaKids
Availability:

2 stok


Pjesët e trupit | Rast edukativ me 100 copë magnetike nga pjesë të ndryshme të trupit të njeriut, i krijuar për fëmijët të mësojnë pjesët e trupit duke ndjekur shtresat ose nivelet e tij të shumta. Falë kartave ata do të mësojnë pjesët e trupit, shijet (të ëmbla, të hidhura, të kripura dhe acid), pjesët e veshit, kockat, muskujt, organet dhe funksionet e tyre dhe zonat e trurit.

 

Karakteristikat:

  • Mosha: + 7 vjeç.

4,500 L

2 stok

Pjesët e trupit | Rast edukativ me 100 copë magnetike nga pjesë të ndryshme të trupit të njeriut, i krijuar për fëmijët të mësojnë pjesët e trupit duke ndjekur shtresat ose nivelet e tij të shumta. Falë kartave ata do të mësojnë pjesët e trupit, shijet (të ëmbla, të hidhura, të kripura dhe acid), pjesët e veshit, kockat, muskujt, organet dhe funksionet e tyre dhe zonat e trurit.

 

Karakteristikat:

  • Mosha: + 7 vjeç.
SKU: 8435404815547 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close