Sold out!
, ,

PlanWorld Cars

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Shëtisni nëpër qytet me makinat e reja PlanWorld. Janë dizenjuar duke përdorur një kombinim unik të drurit të ngurtë dhe PlanWood. Fëmijët do të argëtohen me orë të tëra duke luajtur në grup. Ky grup loje përfshin pesë automjete të ndryshme:

 • një kamionçinë gri
 • një SUV të kuqe
 • një makinë të verdhë
 • një autobus të gjelbër
 • një kamion blu

 

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 3.3 x 7.7 x 3.6 cm
 • Pesha: 0.25 kg
 • Mosha: +3 vjeç

5,900 L

Sold out!

Shëtisni nëpër qytet me makinat e reja PlanWorld. Janë dizenjuar duke përdorur një kombinim unik të drurit të ngurtë dhe PlanWood. Fëmijët do të argëtohen me orë të tëra duke luajtur në grup. Ky grup loje përfshin pesë automjete të ndryshme:

 • një kamionçinë gri
 • një SUV të kuqe
 • një makinë të verdhë
 • një autobus të gjelbër
 • një kamion blu

 

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 3.3 x 7.7 x 3.6 cm
 • Pesha: 0.25 kg
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740062857 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close