,

Plastelina shumëngjyrëshe

EurekaKids
Availability:

8 stok


Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një derr, një qenush, një viç dhe një kotele.

Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: e zezë, jeshile, portokalli dhe jargavan
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.

1,400 L

8 stok

Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një derr, një qenush, një viç dhe një kotele.

Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: e zezë, jeshile, portokalli dhe jargavan
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.
SKU: 8435404812133 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

E zezë, Jeshile, Lejla, Portokalli

SHPORTA NË BEE

close