,

Plastelina shumëngjyrëshe

EurekaKids
Availability:

10 stok


Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një lepur, një derr, një pulë dhe një kotele.

Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: të bardha, të kuqe, blu dhe të verdha.
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.

1,400 L

10 stok

Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një lepur, një derr, një pulë dhe një kotele.

Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: të bardha, të kuqe, blu dhe të verdha.
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.
SKU: 8435404812126 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Blu, E bardhë, E kuqe, E verdhë

SHPORTA NË BEE

close