, , ,

Plastelinë ultra e butë

Djeco
Availability:

56 stok


Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën ultra të butë të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me e shpejtë. 4 ngjyra të ndryshme, e verdhë, jeshile, e kuqe dhe blu, në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Nuk lë njolla
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat: 27.5 x 8 x 5.5 cm

1,400 L

56 stok

Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën ultra të butë të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me e shpejtë. 4 ngjyra të ndryshme, e verdhë, jeshile, e kuqe dhe blu, në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Nuk lë njolla
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat: 27.5 x 8 x 5.5 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close