, ,

Plastelinë me nuanca shkëlqyese

Djeco
Availability:

56 stok


Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë  me nuanca shkëqyese të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërhqeëse. 4 ngjyra të ndryshme me shkëlqim, e bardhë, portokalli, jeshile dhe e verdhë në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Plastelina është me shkëlqim
 • Nuk lë njolla
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat: 27.5 x 8 x 6.5 cm

1,400 L

56 stok

Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë  me nuanca shkëqyese të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërhqeëse. 4 ngjyra të ndryshme me shkëlqim, e bardhë, portokalli, jeshile dhe e verdhë në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Plastelina është me shkëlqim
 • Nuk lë njolla
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat: 27.5 x 8 x 6.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close