, ,

Play Bunk Bed

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Mblidhni kukulla të preferuara dhe kafshë lodra për të fjetur me këtë krevat marinari prej druri të stilit klasik që i përshtatet çdo dekori. Perfekt për t`iu përshtatur kukullave deri në 18 inç të larta.  Seti përfshin dy dyshekë, dy batanije, dy jastëkë dhe një shkallë druri të lëvizshme.  Kukullat dhe aksesorët Mine to Love® inkurajojnë ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve.

Karakteristikat:

 • Perfekte për lojra edhe në grupe
 • Dizajni përshtatet me çdo dekor dhome
 • Inkurajojnë ndjeshmërinë
 • I ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 44 x 23 x 52.5 cm

 

10,500 L

1 stok

Mblidhni kukulla të preferuara dhe kafshë lodra për të fjetur me këtë krevat marinari prej druri të stilit klasik që i përshtatet çdo dekori. Perfekt për t`iu përshtatur kukullave deri në 18 inç të larta.  Seti përfshin dy dyshekë, dy batanije, dy jastëkë dhe një shkallë druri të lëvizshme.  Kukullat dhe aksesorët Mine to Love® inkurajojnë ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve.

Karakteristikat:

 • Perfekte për lojra edhe në grupe
 • Dizajni përshtatet me çdo dekor dhome
 • Inkurajojnë ndjeshmërinë
 • I ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 44 x 23 x 52.5 cm

 

SKU: 000772417211 Kategori: , , Etiketë:
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close