,

Playfoam- Glows in the Dark

EurekaKids
Availability:

1 stok


Playfoam është një material i përsosur që fëmijët të çlirojnë imagjinatën e tyre pa njollosur asgjë. Madje është ndriçues gjatë natës ose në ambiente të errëta.  Është një shkumë që nuk thahet kurrë, kështu që krijimtaria nuk mbaron kurrë. Vogëlushët mund ta formojnë atë si të duan dhe t’i japin mijëra forma të ndryshme. Formula e saj sekrete jo ngjitëse lejon që të vegjlit ta marrin atë kudo pa problem.

Karakteristikat:

 • Përmban  ngjyra të ndryshme
 • Bërë nga materiale jo toksike
 • Nuk thahet dhe nuk njolloset
 • Stimulon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve dhe kontribuon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 26.7 x 19.4 x 4 cm

1,200 L

1 stok

Playfoam është një material i përsosur që fëmijët të çlirojnë imagjinatën e tyre pa njollosur asgjë. Madje është ndriçues gjatë natës ose në ambiente të errëta.  Është një shkumë që nuk thahet kurrë, kështu që krijimtaria nuk mbaron kurrë. Vogëlushët mund ta formojnë atë si të duan dhe t’i japin mijëra forma të ndryshme. Formula e saj sekrete jo ngjitëse lejon që të vegjlit ta marrin atë kudo pa problem.

Karakteristikat:

 • Përmban  ngjyra të ndryshme
 • Bërë nga materiale jo toksike
 • Nuk thahet dhe nuk njolloset
 • Stimulon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve dhe kontribuon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 26.7 x 19.4 x 4 cm
SKU: 8435404812973 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close