-30%
, , ,

Tuta te trikotuara

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Tuta të bëra nga 95%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% kashmir super i butë

Tuta trikotazh super të buta, të bëra  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë. Tuta janë super të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku të vegjlit do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë aktiviteteve dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj. Brezi i drejtë elastik ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.

Karakteristikat:

 • Të bëra nga 95%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% kashmir super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Tuta super të buta
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: Pambuk organik dhe kashmir

4,340 L 6,200 L

Pastroje zgjedhjen

Tuta të bëra nga 95%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% kashmir super i butë

Tuta trikotazh super të buta, të bëra  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë. Tuta janë super të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku të vegjlit do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë aktiviteteve dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj. Brezi i drejtë elastik ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.

Karakteristikat:

 • Të bëra nga 95%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% kashmir super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Tuta super të buta
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: Pambuk organik dhe kashmir
Marka

Mosha

12- 18 muajsh, 18- 24 muajsh, 2-3 vjeç, 3- 6 muajsh, 6- 12 muajsh

Materiali

95% Pambuk Organik dhe 5 Kashmir

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

SHPORTA NË BEE

close