,

Popcorn Machine

Le Toy Van
Availability:

9 stok


Popcorn Machine | Lodër tipike e makinerisë së kokoshkave dhe e cilësie të lartë.Plotësohet me tenxheren shërbyese të kokoshkave dhe pjesë kokoshkash për të luajtur. Lodra për të luajtur me role që inkurajojnë zhvillimin e të folurit, aftësitë sociale dhe imagjinatën krijuese. Dizajni uniseks inkurajon që lodra të ndahet mes motrave /vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke e zgjeruar përdorimin e tyre.

Prodhuar nga druri i qëndrueshëm prej gome dhe zbukuruar me ngjyra jo toksike. Lodër e sigurt e dizenjnuar me skaje të sigurta për fëmijë dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

6,400 L

9 stok

Popcorn Machine | Lodër tipike e makinerisë së kokoshkave dhe e  cilësie të lartë.Plotësohet me tenxheren shërbyese të kokoshkave dhe pjesë kokoshkash për të luajtur. Lodra për të luajtur me role që inkurajojnë zhvillimin e të folurit, aftësitë sociale dhe imagjinatën krijuese. Dizajni uniseks inkurajon që lodra të ndahet mes motrave /vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke e zgjeruar përdorimin e tyre.

Prodhuar nga druri i qëndrueshëm prej gome dhe zbukuruar me ngjyra jo toksike. Lodër e sigurt e dizenjnuar me skaje të sigurta për fëmijë dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023413183 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 150 × 140 × 212 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close