Praktikues i kaligrafisë

EurekaKids
Availability:

13 stok


Praktikues i kaligrafisë do të jetë shumë më argëtues me këto karta të ilustruara që mund të rishikohen dhe fshihen sa herë që dëshironi. Letterdo shkronjë paraqitet me fjalor të madh, të vogël dhe në anglisht.

Karakteristikat:

  • Përmban 26 skedat që mund të fshihen, një shënues dhe një gomë.
  • Të ripërdorshëm.
  • Përmasat: 25cm (Lartësia) x 22.5cm (Gjerësia) x 10cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 5 vjeç.

2,500 L

13 stok

Praktikues i kaligrafisë do të jetë shumë më argëtues me këto karta të ilustruara që mund të rishikohen dhe fshihen sa herë që dëshironi. Letterdo shkronjë paraqitet me fjalor të madh, të vogël dhe në anglisht.

Karakteristikat:

  • Përmban 26 skedat që mund të fshihen, një shënues dhe një gomë.
  • Të ripërdorshëm.
  • Përmasat: 25cm (Lartësia) x 22.5cm (Gjerësia) x 10cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 5 vjeç.
SKU: 8435404806156 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close