,

Pramsuit Navy

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Pramsuit dimëror ideal për bebe, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Ka edhe një pjesë ngrohëse, e ndashme që mund ta kthejë veshjen në një xhup normal,  të shkëlqyeshme për këmbët. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

Karakteristikat:

 • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
 • Mund të vishet si për vajza dhe djem
 • Përmban kapuç dhe dorashka
 • Ka edhe një pjesë ngrohëse të shkëlqyeshme për këmbët
 • Nëse hiqet pjesa e poshtme tek këmbët kthehet në një xhup normal
 • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
 • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

Të dhëna teknike: 

 • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
 • Lahet në 30 gradë
 • Pesha: 400 gr

14,900 L16,000 L

Pastroje zgjedhjen

Pramsuit dimëror ideal për bebe, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur vogëlushët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Ka edhe një pjesë ngrohëse, e ndashme që mund ta kthejë veshjen në një xhup normal,  të shkëlqyeshme për këmbët. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

Karakteristikat:

 • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
 • Mund të vishet si për vajza dhe djem
 • Përmban kapuç dhe dorashka
 • Ka edhe një pjesë ngrohëse të shkëlqyeshme për këmbët
 • Nëse hiqet pjesa e poshtme tek këmbët kthehet në një xhup normal
 • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
 • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

Të dhëna teknike: 

 • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
 • Lahet në 30 gradë
 • Pesha: 400 gr
Marka

Gjinia

Uniseks

Materiali

95% Pambuk Organik dhe 5 Kashmir

Mosha

0- 3 muajsh, 12- 18 muajsh, 3- 6 muaj, 6- 9 muaj, 9- 12 muajsh

Ngjyra

Navy

SHPORTA NË BEE

close