,

Pre School Bag Olivia Owl

Affen Zahn
Availability:

1 stok


Çanta parashkollore Olivia Owl vjen me një dizajn dhe stil unik. Perfekte duke filluar nga vogëlushët që shkojnë në kopësht.  Çdo gjë është punuar në detaje, duke filluar nga materiali cilësor, kombinimi i ngjyrave dhe kujdesi maksimal për detajet më minimale. Ajo është e pajisur me edhe reflektues drite gjatë natës nga ana e pasme.

Çanta, sipas dëshirës mund të mbahet në dorë ose të hidhet në shpinë falë rripave, të cilët janë të butë dhe mundësojnë ajrosje perfekte, sikurse dhe pjesa e pasme mbështetëse e shpinës. Rripat dhe pjesa e lidhëse e tyre janë tërësisht të rregullueshëm duke iu përshtatur në mënyrë të përkryer.

Jo vetëm kaq! Dizajni është menduar edhe funksional, i cili mundëson mbajtjen e të gjithë aksesorëve të nevojshëm si, fletore ngjyruese, skica, libra dhe setin e ngjyrave. Këto janë të ndara veçmas dhe me lehtësi të jashtëzakonshme për ti futur dhe nxjerrë.

Karakteristikat:

 • Material cilësor
 • Dizajn praktik dhe funksional
 • Veshja është bërë nga shishe PET të ricikluara 50 %
  5 shishe PET (0,5l)
 • E papërshkueshme nga uji
 • E lehtë për tu pastruar

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 31.5 x 23.5 x 7  cm
 • Pesha: afërsisht 390 gr
 • Volumi: afërsisht 4 litra

 

6,600 L

1 stok

Çanta parashkollore Olivia Owl vjen me një dizajn dhe stil unik. Perfekte duke filluar nga vogëlushët që shkojnë në kopësht.  Çdo gjë është punuar në detaje, duke filluar nga materiali cilësor, kombinimi i ngjyrave dhe kujdesi maksimal për detajet më minimale. Ajo është e pajisur me edhe reflektues drite gjatë natës nga ana e pasme.

Çanta, sipas dëshirës mund të mbahet në dorë ose të hidhet në shpinë falë rripave, të cilët janë të butë dhe mundësojnë ajrosje perfekte, sikurse dhe pjesa e pasme mbështetëse e shpinës. Rripat dhe pjesa e lidhëse e tyre janë tërësisht të rregullueshëm duke iu përshtatur në mënyrë të përkryer.

Jo vetëm kaq! Dizajni është menduar edhe funksional, i cili mundëson mbajtjen e të gjithë aksesorëve të nevojshëm si, fletore ngjyruese, skica, libra dhe setin e ngjyrave. Këto janë të ndara veçmas dhe me lehtësi të jashtëzakonshme për ti futur dhe nxjerrë.

Karakteristikat:

 • Material cilësor
 • Dizajn praktik dhe funksional
 • Veshja është bërë nga shishe PET të ricikluara 50 %
  5 shishe PET (0,5l)
 • E papërshkueshme nga uji
 • E lehtë për tu pastruar

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 31.5 x 23.5 x 7  cm
 • Pesha: afërsisht 390 gr
 • Volumi: afërsisht 4 litra

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close