Prerja e frutave

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Prerja e frutave | Ky grup ushqimesh prej druri përmban një thikë prej druri dhe shtatë pjesë frutash të prerë që mund të priten në gjithsej shtatëmbëdhjetë copa! Së bashku me skedat e vetë-ngjitjes, ushqimi bën një tingull argëtues dhe të kënaqshëm “CRUNCH” kur prihet në feta. Me kaq shumë pjesë, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të prezantuar numërimin dhe konceptet e një pjese, të tërë dhe në fraksione!

4,100 L

6 stok

Prerja e frutave | Ky grup ushqimesh prej druri përmban një thikë prej druri dhe shtatë pjesë frutash të prerë që mund të priten në gjithsej shtatëmbëdhjetë copa!  Së bashku me skedat e vetë-ngjitjes, ushqimi bën një tingull argëtues dhe të kënaqshëm “CRUNCH” kur prihet në feta. Me kaq shumë pjesë, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të prezantuar numërimin dhe konceptet e një pjese, të tërë dhe në fraksione!

Marka

SHPORTA NË BEE

close