Prerja e ushqimit

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Prerja e ushqimit | Këto ushqime prej druri janë të përsosura për kuzhinierët e rinj që kërkojnë të eksplorojnë pak argëtim gjatë vakteve – pa rrëmujë! Ai përfshin tetë pjesë të ushqimit prej druri që mund të copëtohen në 27 seksione. Një tabelë prerëse dhe një thikë prej druri. Prerja e ushqimit bën një “zhurmë” të kënaqshëm.

4,100 L

2 stok

Prerja e ushqimit | Këto ushqime prej druri janë të  përsosura për kuzhinierët e rinj që kërkojnë të eksplorojnë pak argëtim gjatë vakteve – pa rrëmujë! Ai përfshin tetë pjesë të ushqimit prej druri që mund të copëtohen në 27 seksione. Një  tabelë prerëse dhe një thikë prej druri. Prerja e ushqimit bën një “zhurmë” të kënaqshëm.

SKU: 000772104876 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close