,

Pretty purse fill

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Gjithçka e nevojshme për vogëlushët, kur janë në lëvizje përshtatet në këtë çantë të bukur. Ky set lojrash në lëvizje përfshin një celular që bie zile, një unazë çelësash, një çantë këmbimi me monedha dhe një kompakt me një pasqyrë të sigurt për vogëlushët. Çdo gjë hiqet lehtësisht dhe zëvendësohet në një çantë rozë të këndshme me një dorezë ngjyrë vjollce. Seti përbëhet nga materiale të buta dhe plastikë me cilësi të lartë dhe do të sigurojë orë të tëra argëtimi.

Karakteristikat:

 • Një grup i butë loje që është i përsosur për foshnjat në lëvizje
 • Përmban gjithçka që u duhet vogëlushëve për tu argëtuar
 • Çanta e adhurueshme e dorës përmban një dorezë ngjyrë vjollce dhe anët e tejdukshme zbulojnë se çfarë ka brenda
 • Materiali me cilësi të lartë dhe plastika jo e dëmshme
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht
 • Pjesët me materil copë mund të lahen në makinë larëse

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +18 muajsh
 • Përmasat: 25.4 x 15.3 x 28 cm
 • Pesha: 0.47 kg

5,000 L

1 stok

Gjithçka e nevojshme për vogëlushët, kur janë në lëvizje përshtatet në këtë çantë të bukur. Ky set lojrash në lëvizje përfshin një celular që bie zile, një unazë çelësash, një çantë këmbimi me monedha dhe një kompakt me një pasqyrë të sigurt për vogëlushët. Çdo gjë hiqet lehtësisht dhe zëvendësohet në një çantë rozë të këndshme me një dorezë ngjyrë vjollce. Seti përbëhet nga materiale të buta dhe plastikë me cilësi të lartë dhe do të sigurojë orë të tëra argëtimi.

Karakteristikat:

 • Një grup i butë loje që është i përsosur për foshnjat në lëvizje
 • Përmban gjithçka që u duhet vogëlushëve për tu argëtuar
 • Çanta e adhurueshme e dorës përmban një dorezë ngjyrë vjollce dhe anët e tejdukshme zbulojnë se çfarë ka brenda
 • Materiali me cilësi të lartë dhe plastika jo e dëmshme
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht
 • Pjesët me materil copë mund të lahen në makinë larëse

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +18 muajsh
 • Përmasat: 25.4 x 15.3 x 28 cm
 • Pesha: 0.47 kg
SKU: 772130493 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close