,

Princeshat Magnetike

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky set përmban gjashtë enigma me princesha argëtuese magnetike. Fëmijët do të jenë në gjendje të kombinojnë pjesët e trupit të tyre me njëra- tjetrën, duke krijuar kombinime unike. Kjo lojë kreative është perfekte për promovimin e zhvillimit të krijimtarisë dhe imagjinatës.

Karakteristikat:

 • Seti përmban 18 pjesë të magnetizuara
 • Fëmijët do të jenë në gjendje të kombinojnë pjesët e trupit të tyre me njëra- tjetrën
 • Është perfekte për promovimin e zhvillimit të krijimtarisë dhe imagjinatës.
 • Pazëll i bërë nga material prej druri pa substanca të dëmshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasa: 16.9 x 21 x 1.5 cm

3,500 L

1 stok

Ky set përmban gjashtë enigma me princesha argëtuese magnetike. Fëmijët do të jenë në gjendje të kombinojnë pjesët e trupit të tyre me njëra- tjetrën, duke krijuar kombinime unike. Kjo lojë kreative është perfekte për promovimin e zhvillimit të krijimtarisë dhe imagjinatës.

Karakteristikat:

 • Seti përmban 18 pjesë të magnetizuara
 • Fëmijët do të jenë në gjendje të kombinojnë pjesët e trupit të tyre me njëra- tjetrën
 • Është perfekte për promovimin e zhvillimit të krijimtarisë dhe imagjinatës.
 • Pazëll i bërë nga material prej druri pa substanca të dëmshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasa: 16.9 x 21 x 1.5 cm
SKU: 8435404814489 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close