Set Dress-Up magnetik Princesha Elise

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set Dress-Up magnetik Princesha Elise | Princesha Elise është një kukull e lezetshme  druri dhe  me një larmishmëri kombinimesh veshjesh. Ky set përfshin një kukull druri magnetike me një stendë prej druri dhe shumë veshje, aksesorë shumëngjyrësh dhe tërheqës për të luajtur!

3,500 L

2 stok

Set Dress-Up magnetik Princesha Elise | Princesha Elise është një kukull e lezetshme  druri dhe  me një larmishmëri kombinimesh veshjesh. Ky set përfshin një kukull druri magnetike me një stendë prej druri dhe shumë veshje, aksesorë shumëngjyrësh dhe tërheqës për të luajtur!

Marka

SHPORTA NË BEE

close