Sold out!

Projektori i hapësirës

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Projektori i hapësirës | Me këtë projektues mund të shndërroni dhomën në një planetar dhe të shihni projeksionin e yjeve dhe yjorave në tavan. Projektori rrotullohet duke bërë një efekt të bukur në tavan dhe mure. Për më tepër, kur rrotullohet, është një projektues imazhi për të parë planetë, mjegullnaja dhe imazhe të tjera nga hapësira, të gjitha nga fotografitë e NASA-s të marra nga teleskopi i tyre Hubble ose anija kozmike e tyre.

Karakteristikat:

 • Planetariumi po rrotullohet.
 • Përfshin 3 disqe me 8 imazhe të hapësirës në secilën prej tyre.
 • Ju nevojiten 3 bateri AA që nuk përfshihen.
 • Mosha: +6 vjeç.

Përmasat:

 • Kutia: 32cm (Lartësia) x 13cm (Gjerësia) x 25cm (Gjatësia).
 • Produkti: 27cm (Lartësia) x 12cm (Gjerësia) x 16cm (Gjatësia).

6,300 L

Sold out!

Projektori i hapësirës | Me këtë projektues mund të shndërroni dhomën në një planetar dhe të shihni projeksionin e yjeve dhe yjorave në tavan. Projektori rrotullohet duke bërë një efekt të bukur në tavan dhe mure. Për më tepër, kur rrotullohet, është një projektues imazhi për të parë planetë, mjegullnaja dhe imazhe të tjera nga hapësira, të gjitha nga fotografitë e NASA-s të marra nga teleskopi i tyre Hubble ose anija kozmike e tyre.

Karakteristikat:

 • Planetariumi po rrotullohet.
 • Përfshin 3 disqe me 8 imazhe të hapësirës në secilën prej tyre.
 • Ju nevojiten 3 bateri AA që nuk përfshihen.
 • Mosha: +6 vjeç.

Përmasat:

 • Kutia: 32cm (Lartësia) x 13cm (Gjerësia) x 25cm (Gjatësia).
 • Produkti: 27cm (Lartësia) x 12cm (Gjerësia) x 16cm (Gjatësia).

SKU: 8433417130053 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close