Projektori i historive plot ngjyra

Moulin Roty
Availability:

11 stok


Projektori i historive plot ngjyra | Një kuti në formë autobusi me një majë rrëshqitëse, që paraqet bandën Popipop. Brenda do të gjeni një llambë dhe tre disqe që përshtaten në majë. Secili prej disqeve projekton një histori shumëngjyrëshe në mur. Gjithashtu përmban 24 fotografi për të treguar 3 histori të mrekullueshme.

Dimensionet: 6,5 x 3 x 5 cm.

2,500 L

11 stok

Projektori i historive plot ngjyra | Një kuti në formë autobusi me një majë rrëshqitëse, që paraqet bandën Popipop. Brenda do të gjeni një llambë dhe tre disqe që përshtaten në majë. Secili prej disqeve projekton një histori shumëngjyrëshe në mur. Gjithashtu përmban 24 fotografi për të treguar 3 histori të mrekullueshme.

Dimensionet: 6,5 x 3 x 5 cm.

SKU: 3575676613603 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close