, ,

Piramidë – Pula

Djeco
Availability:

2 stok


Pula Cachempil është një lodër e bërë me dru e përbërë nga një bazë, 5 unaza me përmasa në rritje dhe kokën e pulës. Kjo është një lodër e mësimit të hershëm për vogëlushët nga +18 muajsh. Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli dhe ti shtojnë kokën e pulës për ta përfunduar.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese dhe edukuese
  • Përmban një bazë, 5 unaza me përmasa në rritje dhe kokën e pulës
  • Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 15 cm
  • Mosha: +18 muajsh

2,600 L

2 stok

Pula Cachempil është një lodër e bërë me dru e përbërë nga një bazë, 5 unaza me përmasa në rritje dhe kokën e pulës. Kjo është një lodër e mësimit të hershëm për vogëlushët nga +18 muajsh. Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli dhe ti shtojnë kokën e pulës për ta përfunduar.

Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese dhe edukuese
  • Përmban një bazë, 5 unaza me përmasa në rritje dhe kokën e pulës
  • Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 15 cm
  • Mosha: +18 muajsh
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close