, ,

Punishtja e parfumeve- Fleurs d’Orient

EurekaKids
Availability:

1 stok


Punishtja ime e parfumeve – Fleurs d’Orient është një set ideal argëtues dhe dhurate. Ky set përmban 8 baza parfumesh  për të krijuar aroma me nota të ëmbla, pluhurore lulesh apo edhe orientale. Doza në shishe të vogla.  Lëndët e para janë përzgjedhur nga një parfumeri dhe kompozimet treguese i lejojnë fëmijëvë të mësojnë artin e parfumerisë. Argëtim pafund, kreativitet dhe zhvillim imagjinate.

Çfarë ka në kuti:

 • 8 lëndë të para
 • 3 shishe
 • 3 avullues
 • 8 pipeta
 • 1 guidë 

Karakteristikat:

 • Punishtja ime e parfumeve – Fleurs d’Orient është një set ideal argëtues dhe dhurate
 • Përmban 8 baza parfumesh  për të krijuar aroma me nota të ëmbla
 • Set argëtues
 • Ndihmon dhe zhvillon kreativitetin dhe imagjinatën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +8 vjeç
 • Përmasat: 27.5 x 28 x 5 cm

4,200 L

1 stok

Punishtja ime e parfumeve – Fleurs d’Orient është një set ideal argëtues dhe dhurate. Ky set përmban 8 baza parfumesh  për të krijuar aroma me nota të ëmbla, pluhurore lulesh apo edhe orientale. Doza në shishe të vogla.  Lëndët e para janë përzgjedhur nga një parfumeri dhe kompozimet treguese i lejojnë fëmijëvë të mësojnë artin e parfumerisë. Argëtim pafund, kreativitet dhe zhvillim imagjinate.

Çfarë ka në kuti:

 • 8 lëndë të para
 • 3 shishe
 • 3 avullues
 • 8 pipeta
 • 1 guidë 

Karakteristikat:

 • Punishtja ime e parfumeve – Fleurs d’Orient është një set ideal argëtues dhe dhurate
 • Përmban 8 baza parfumesh  për të krijuar aroma me nota të ëmbla
 • Set argëtues
 • Ndihmon dhe zhvillon kreativitetin dhe imagjinatën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +8 vjeç
 • Përmasat: 27.5 x 28 x 5 cm
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close