Pupa

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Pupa të buta prej kadifeje sfungjeri rozë dhe triko me lule karamele të ngjashme me tyl të rrumbullakët.

Karakteristikat:

  • Mosha: 0-6 muajsh

4,600 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close