,

Pupa masa 10- Ecru

Wooly Organic
Availability:

6 stok


Pupa për vogëlushët tuaj të bëra 100% nga pambuku organik. Janë shumë të buta dhe do ti mbajnë ngrohtë vogëlushët tuaj, në shtëpia apo daljet jashtë.

Karakteristikat: 

 • Pupa prej pambuku organik
 • Puta të buta
 • Mbajnë ngrohtë këmbët e vogëlushëve

Të dhëna teknike: 

 • Masa: 10
 • Ngjyra: Ecru
 • Lajini deri në 40 gradë

3,100 L

6 stok

Pupa për vogëlushët tuaj të bëra 100% nga pambuku organik. Janë shumë të buta dhe do ti mbajnë ngrohtë vogëlushët tuaj, në shtëpia apo daljet jashtë.

Karakteristikat: 

 • Pupa prej pambuku organik
 • Puta të buta
 • Mbajnë ngrohtë këmbët e vogëlushëve

Të dhëna teknike: 

 • Masa: 10
 • Ngjyra: Ecru
 • Lajini deri në 40 gradë
Marka

Gjinia

Uniseks

Masa

10

Ngjyra

Ecru

SHPORTA NË BEE

close