Pupeta

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Pupeta | E lehtë për tu rrëmbyer dhe mbajtur me duar të vogla të foshnjës: një leckë me ngjyra vjollce dhe me një kokë të vogël të miut nga gama e Jolis pas Beaux. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës. Janë ideale si një dhuratë për të porsalindurit.

Karakteristikat:

  • Pupeta mund të ndihmojë një fëmijë që të qetësohet dhe stimulon zhvillimin emocional dhe shoqëror.
  • Mosha e rekomanduar: +0 muajsh
  • Madhësia: 22 cm x 22 cm
  • Udhëzime: Larja me ujë të ftohtë, në cikël delikate.

4,600 L

1 stok

Pupeta | E lehtë për tu rrëmbyer dhe mbajtur me duar të vogla të foshnjës: një leckë me ngjyra vjollce dhe me një kokë të vogël të miut nga gama e Jolis pas Beaux. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës. Janë ideale si një dhuratë  për të porsalindurit.

Karakteristikat:

  • Pupeta mund të ndihmojë një fëmijë që të qetësohet dhe stimulon zhvillimin emocional dhe shoqëror.
  • Mosha e rekomanduar: +0 muajsh
  • Madhësia: 22 cm x 22 cm
  • Udhëzime: Larja me ujë të ftohtë, në cikël delikate.
Marka

SHPORTA NË BEE

close