Puzzle – 4 Stinët

EurekaKids
Availability:

6 stok


Puzzle 4 Stinët u ofron fëmijëve mundësinë që të njihen me ciklin e stinëve përgjatë gjithë vitit në një mjedis lojë. Për më tepër, i motivon ata të hulumtojnë muajt individualë dhe karakteristikat e tyre sezonale. Luajtja e enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera parktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 54 copë
  • Mosha: + 5 vjeç
  • Përmasat: 49cm

2,600 L

6 stok

Puzzle 4 Stinët u ofron fëmijëve mundësinë që të njihen me ciklin e stinëve përgjatë gjithë vitit në një mjedis lojë. Për më tepër, i motivon ata të hulumtojnë muajt individualë dhe karakteristikat e tyre sezonale. Luajtja e enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera parktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 54 copë
  • Mosha: + 5 vjeç
  • Përmasat: 49cm
SKU: 8435404816551 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close