Montessori Puzzle – Alfabeti

EurekaKids
Availability:

4 stok


Puzzle Alfabeti – Montessori bazuar në “metodën Montessori”, kjo enigmë edukative është mënyra më argëtuese për fëmijët që të mësojnë alfabetin dhe kafshët në anglisht. Ata do të kenë shumë kohë të mësojnë shkronjat dhe emrat e kafshëve!

Karakteristikat:

  • Përmban 52 copë kartoni të përforcuar: në 26 prej tyre ilustrohen kafshë të ndryshme, dhe në 26 të tjera paraqiten shkronjat e alfabetit.
  • Fëmijët duhet të përputhen me pjesët me ilustrime të kafshëve me fillimin e emrit të tyre. Për shembull: pjesa e maceve duhet të ketë lidhje me shkronjën C të maceve.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.

Cila është metoda Montessori?
Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

2,000 L

4 stok

Puzzle Alfabeti – Montessori bazuar në “metodën Montessori”, kjo enigmë edukative është mënyra më argëtuese për fëmijët që të mësojnë alfabetin dhe kafshët në anglisht. Ata do të kenë shumë kohë të mësojnë shkronjat dhe emrat e kafshëve!

Karakteristikat:

  • Përmban 52 copë kartoni të përforcuar: në 26 prej tyre ilustrohen kafshë të ndryshme, dhe në 26 të tjera paraqiten shkronjat e alfabetit.
  • Fëmijët duhet të përputhen me pjesët me ilustrime të kafshëve me fillimin e emrit të tyre. Për shembull: pjesa e maceve duhet të ketë lidhje me shkronjën C të maceve.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.

Cila është metoda Montessori?
Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

SKU: 8435404813888 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close