-15%

Montessori Puzzle – Gëzofi i kafshëve

EurekaKids
Availability:

8 stok


Puzzle Gëzofi i kafshëve – Montessori, bazuar në metodën Montessori, kjo enigmë edukative do të përmirësojë zhvillimin e aftësisë së fëmijëve për të shoqëruar çdo kafshë me strukturën dhe ngjyrën e leshit të saj.

Cila është metoda Montessori?

Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

1,700 L 2,000 L

8 stok

Puzzle Gëzofi i kafshëve – Montessori, bazuar në metodën Montessori, kjo enigmë edukative do të përmirësojë zhvillimin e aftësisë së fëmijëve për të shoqëruar çdo kafshë me strukturën dhe ngjyrën e leshit të saj.

Cila është metoda Montessori?

Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

SKU: 8435404813833 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close