-15%
,

Kubi formues – Riddle Cube

EurekaKids
Availability:

2 stok


Puzzle kubike është e përkryer për të luajtur vetëm ose për të garuar me miqtë tuaj. Rrotulloni, shtrini dhe kthesoni kubin elastik për të rikrijuar në më pak se 60 sekonda vizatimin ose fjalën që shfaqet në letër. I/E pari/a që plotëson 5 sfida do të shpallet fitues!

Karakteristikat:

  • Përfshin: 4 kube enigmë, 100 karta sfiduese të dyanshme, 1 orë 1-minutëshe dhe udhëzime.
  • 1 deri në 4 lojtarë.
  • Përmasat: 12.7cm x 12.7cm x 12.7cm
  • Mosha: Nga 8 vjeç.

2,635 L 3,100 L

2 stok

Puzzle kubike është e përkryer për të luajtur vetëm ose për të garuar me miqtë tuaj. Rrotulloni, shtrini dhe kthesoni kubin elastik për të rikrijuar në më pak se 60 sekonda vizatimin ose fjalën që shfaqet në letër. I/E pari/a që plotëson 5 sfida do të shpallet fitues!

Karakteristikat:

  • Përfshin: 4 kube enigmë, 100 karta sfiduese të dyanshme, 1 orë 1-minutëshe dhe udhëzime.
  • 1 deri në 4 lojtarë.
  • Përmasat: 12.7cm x 12.7cm x 12.7cm
  • Mosha: Nga 8 vjeç.
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close