-15%

Montessori Puzzle – Numrat

EurekaKids
Availability:

8 stok


Puzzle Numrat – Montessori, bazuar në “metodën Montessori”, kjo enigmë edukative është mënyra më argëtuese që fëmijët të mësojnë numrat nga 1 deri në 10 në anglisht. Ata do të kenë një kohë të shkëlqyeshme të mësojnë të numërojnë!

Karakteristikat:

  • Përmban 20 copë kartoni të përforcuar: në 10 prej tyre ilustrohet një numër i caktuar kafshësh dhe në 10 të tjera ilustrohen numrat nga 1 deri në 10.
  • Fëmijët duhet të lidhin pjesët me ilustrime të kafshëve me numrin që pasqyron sasinë e saktë.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.

Cila është metoda Montessori?

Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

1,700 L 2,000 L

8 stok

Puzzle Numrat – Montessori, bazuar në “metodën Montessori”, kjo enigmë edukative është mënyra më argëtuese që fëmijët të mësojnë numrat nga 1 deri nëhttps://beekids.al/produkt/puzzle-numrat-montessori/ 10 në anglisht. Ata do të kenë një kohë të shkëlqyeshme të mësojnë të numërojnë!

Karakteristikat:

  • Përmban 20 copë kartoni të përforcuar: në 10 prej tyre ilustrohet një numër i caktuar kafshësh dhe në 10 të tjera ilustrohen numrat nga 1 deri në 10.
  • Fëmijët duhet të lidhin pjesët me ilustrime të kafshëve me numrin që pasqyron sasinë e saktë.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.

Cila është metoda Montessori?

Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

SKU: 8435404813871 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close