-15%

Puzzle – Parku i zbavitjeve

EurekaKids
Availability:

5 stok


Puzzle Parku i zbavitjeve teston aftësitë e të vegjëlve. Zbuloni këtë enigmë argëtuese dhe shumëngjyrëshe! Kjo enigmë u jep fëmijëve mundësinë të argëtohen duke ditur tërheqjet e ndryshme. Puzzle Parku i zbavitjeve ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera praktike. Rekomandohet që fëmija të mbikëqyret nga një i rritur gjatë lojës.

Karakteristikat:

  • Përmban: 100 copë
  • Dimensionet e kutisë: 270 x 230 x 60 mm
  • Dimensionet e enigmës: 500 x 400 mm
  • Mosha e rekomanduar: +5 vjeç

2,210 L 2,600 L

5 stok

Puzzle Parku i zbavitjeve teston aftësitë e të vegjëlve. Zbuloni këtë enigmë argëtuese dhe shumëngjyrëshe! Kjo enigmë u jep fëmijëve mundësinë të argëtohen duke ditur tërheqjet e ndryshme. Puzzle Parku i zbavitjeve ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqendrim, vëzhgim, logjikë dhe aftësi të shkëlqyera praktike. Rekomandohet që fëmija të mbikëqyret nga një i rritur gjatë lojës.

Karakteristikat:

  • Përmban: 100 copë
  • Dimensionet e kutisë: 270 x 230 x 60 mm
  • Dimensionet e enigmës: 500 x 400 mm
  • Mosha e rekomanduar: +5 vjeç
SKU: 8435404816520 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close