Pyjet e hijeve të natës

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Pyjet e hijeve të natës | Kukullat me hije me një temë magjike të kështjellës janë ideale për të krijuar histori. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës tuaj dhe krijimin e momenteve të veçanta në kohën e gjumit.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 16 x 24cm
  • Mosha +18 muajsh

2,700 L

7 stok

Pyjet e hijeve të natës | Kukullat me hije me një temë magjike të kështjellës janë ideale për të krijuar histori. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës tuaj dhe krijimin e momenteve të veçanta në kohën e gjumit.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 16 x 24cm
  • Mosha +18 muajsh
SKU: 3575677110033 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close