,

Qark i bukur magnetik

EurekaKids
Availability:

8 stok


Qark i bukur magnetik me shumë ngjyra nga Koleksioni i Cirkut përmban topa dhe një shkop magnetik. Fëmijët mund të tërheqin topat përgjatë rrugës falë shkopit, duke i çuar ato në figurën që korrespondon me ngjyrën e tyre. Është ideal për promovimin e mësimit të ngjyrave dhe koordinimin e syve me duart.

Karakteristikat:

  • Mosha: +2 vjeç.
  • Përfshin 1 laps magnetik dhe 16 topa (4 të secilës ngjyrë).

Përmasat:

  • Qarku: 3.6cm (Lartësia) x 30.1cm (Gjerësia) x 30cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 24.5cm (Lartësia) x 24.5cm (Gjerësia) x 2.1cm (Gjatësia)

2,600 L

8 stok

Qark i bukur magnetik me shumë ngjyra nga Koleksioni i Cirkut përmban topa dhe një shkop magnetik. Fëmijët mund të tërheqin topat përgjatë rrugës falë shkopit, duke i çuar ato në figurën që korrespondon me ngjyrën e tyre. Është ideal për promovimin e mësimit të ngjyrave dhe koordinimin e syve me duart.

Karakteristikat:

  • Mosha: +2 vjeç.
  • Përfshin 1 laps magnetik dhe 16 topa (4 të secilës ngjyrë).

Përmasat:

  • Qarku: 3.6cm (Lartësia) x 30.1cm (Gjerësia) x 30cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 24.5cm (Lartësia) x 24.5cm (Gjerësia) x 2.1cm (Gjatësia)
SKU: 8435404815714 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close