Qen pellushi

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Qen pellushi, një lodër e butë që paraqet një qen që do të sigurojë fëmijën tuaj. Një ngushëllues dhe shok i përsosur për fëmijën tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30 cm
  • Materialet: pambuk dhe poliester
  • I pershtatshem qe nga lindja

5,400 L

1 stok

Qen pellushi,  një lodër e butë që paraqet një qen që do të sigurojë fëmijën tuaj. Një ngushëllues dhe shok i përsosur për fëmijën tuaj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30 cm
  • Materialet: pambuk dhe poliester
  • I pershtatshem qe nga lindja
SKU: 3575677100768 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close