Qeni pellushit

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Qeni pellushit, Scarlette, shoqëruesi i ri me 4 këmbë i kukullave Les Coquettes. Scarlette është një femër e bardhë me flokë të gjatë, ajo i dashuron përkëdheljet.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 35 cm.
  • Materiali: pambuk dhe poliester.
  • Lani vetëm sipërfaqen.
  • Mosha +12 muajsh

6,100 L

1 stok

Qeni pellushit, Scarlette, shoqëruesi i ri me 4 këmbë i kukullave Les Coquettes. Scarlette është një femër e bardhë me flokë të gjatë, ajo i dashuron përkëdheljet.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 35 cm.
  • Materiali: pambuk dhe poliester.
  • Lani vetëm sipërfaqen.
  • Mosha +12 muajsh
SKU: 3575677105442 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close